Volledige brief

We ontvingen een vraag over een mail met een brief van de “European Domain Centre”, die was aangekomen bij de eigenaar van een .be-domeinnaam in België. De brief in de mail ziet er heel professioneel uit, op het eerste zicht lijkt ook alles te kloppen. Het BTW-nummer bestaat en er wordt verwezen naar een professionele website in 3 talen. Laat je echter niet vangen!

Deze brief probeert je te misleiden en te laten geloven dat je European Domain Centre moet betalen voor de verlenging van je domeinnaam. Deze informatie klopt echter niet.

Voor alle vragen omtrent je domeinnaam, adviseren wij je steeds contact op te nemen met je huidige domeinnaam registrar, omdat die het best in staat zal zijn om je te vertellen wat er echt is en wat niet.

Eerder waarschuwden we ook reeds voor facturen van onder andere Domain Renewal Group en Network Media Group die zich ook schuldig maakte aan dergelijke praktijken.

DNSBelgium (.be-registry) heeft vorig jaar trouwens ook nog een rechtszaak gewonnen die ze hadden aangespannen tegen iemand die zich van dergelijke praktijken bediende.

Auteur

Comments zijn gesloten