Volledige brief
Volledige brief

Een tijdje geleden berichtten we reeds op deze site dat er voorzichtig moest omgesprongen worden met brieven afkomstig van Domain Renewal Group (DRG). Hetzelfde geldt nu voor brieven afkomstig van Network Media Group (NMG). Zij gaan echter nog een stapje verder dan DRG.

DRG stuurde een brief waarin ze zeiden dat je hen moest betalen om bepaalde domeinnamen te verlengen. In de kleine lettertjes van deze brief werd echter duidelijk dat het niet om een echte factuur ging. NMG stuurt een reminder waarin ze u domeinnamen proberen te verkopen die lijken op uw huidige naam. Hier zijn geen kleine lettertjes meer te bespeuren waardoor het lijkt alsof u met een onbetaalde factuur te maken heeft. Zij gaan dus op een brutalere manier te werk. De boodschap is dan ook om de brieven van NMG te negeren.

Als u alle vragen heeft over uw domeinnaam, adviseren wij u steeds contact op te nemen met uw huidige domeinnaam registrar, omdat die het best in staat zal zijn om u te vertellen wat er echt is en wat niet.

Auteur

1 Comment