Op 15 september 2020 is de general availbility (GA) van het .ar-domein (Argentinië) eindelijk van start gegaan. Normaal zou deze starten op 27 februari. Betalingsproblemen met landrush-applicaties en Covid-19 gooiden roet in het eten waardoor de release van de GA voor onbepaalde tijd werd uitgesteld.

Het wachten is nu echter eindelijk voorbij. Vanaf nu kan iedereen die dat wenst een naam registreren rechtstreeks onder .ar.

Zoals gezegd deden er zich betalingsproblemen voor bij de landrush-applicaties. En uiteraard hielp Covid-19 niet om dit euvel snel te verhelpen.

Alle zorgen zijn nu echter van de baan en de weg naar uw nieuwe .ar-domeinnaam ligt nu wagenwijd open. De registraties gebeuren volgens het first-come, first served principe. Wacht dus zeker niet te lang om je favoriete .ar-naam te registreren want eerst is eerst.

Auteur

Comments zijn gesloten