Controleer uw domeinnaam

bNamed: dat is professionele gemoedsrust en ontzorging in één!

‘Waarom Yappa zijn domeinnamen via bNamed registreert? In één woord? Gemoedsrust!’ aldus Yoeri Severey, de oprichter van digital agency Yappa. ‘Onze domeinnamen hebben nooit ergens anders gestaan dan bij bNamed. Waarom? Omdat het werkt. Geef toe, als je als klant een vraag stelt en je krijgt binnen enkele minuten een duidelijk en helder antwoord waar je zelf ook nog iets van opsteekt, dat is toch geweldig? Waarom zou je dat veranderen? Misschien omwille van de prijs? Eerlijk gezegd, ik betaal liever iets meer aan een partner op wie ik altijd kan rekenen, dan iets minder aan een partner waar ik nummer zoveel ben. Bij bNamed weet ik dat we altijd op hen kunnen terugvallen, ook tijdens cruciale momenten. Daar worden zowel Yappa als onze klanten alleen maar beter van. Als je dat telkens opnieuw mag ervaren, dan weet je dat je goed zit. Wat mij betreft, is een dergelijk niveau van support goud waard.

Hun support is een constante

Ondertussen zijn we al bijna 20 jaar klant bij bNamed en hun support is echt een constante. Bovendien heeft bNamed ook een goede en duidelijke interface waarin we voor 90% van de tijd onze plan kunnen trekken. De 10% die we wel escaleren, zijn zeker niet altijd de gemakkelijkste zaken maar daar worden we door bNamed perfect ontzorgd. Uiteraard is dat leuk. De zaken die we escaleren, zijn vaak vragen van klanten. Iedereen weet dat het enorm vervelend is dat je je klant niet kan verder helpen omdat je zelf in het ongewisse gelaten wordt door je leverancier. Maar dat gebeurt dus niet bij bNamed. Ze reageren snel, duidelijk en helder waardoor wij onze eigen klanten ook vlot kunnen verder helpen. Wat dan weer leidt tot tevreden klanten. En als de klanten tevreden zijn, dan wij ook, dat spreekt voor zich.’

Wie is onze klant Yappa?

Yoeri Severy startte in 2002 als student met Yappa vanuit zijn slaapkamer in het ouderlijk huis. Ondertussen zijn we al flink wat jaren verder. De webbouwer van weleer is uitgegroeid tot een digital agency met meer dan 30 medewerkers voor wie de wereld van de online marketing geen geheimen meer kent.

Heb je een nieuwe website nodig? Heb je nood aan een nieuw platform? Dienen er zaken geautomatiseerd te worden? Kan je online marketing een boost gebruiken? Of wil je een duidelijk beeld krijgen via welke online kanalen je je doelgroep het beste kan bereiken? Yappa biedt een antwoord op al deze vragen. Hun team van digitale experts staat met raad en daad voor je klaar. Ze begeleiden je bij dit hele traject en geven zo mee inzicht, richting en ondersteuning. Kortom Yappa helpt jou om je digitale groei bewust vast te pakken.

april 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930