Controleer uw domeinnaam

Geen chatbots, wel mensen: waarom Katrien en Bernard voor bNamed kiezen

In de digitale wildernis is het niet altijd gemakkelijk om een betrouwbare gids te vinden. Maar voor Katrien Engelen en Bernard Hensmans, de drijvende krachten achter de RetailAngels en DigitalDevils, is de keuze voor bNamed snel gemaakt. 

‘Bij bNamed voel je je veilig en dat is goud waard! Wat ons van in het begin opviel bij bNamed was de combinatie van verregaande automatisering en personal touch. De website is duidelijk. Je kan snel checken of een domeinnaam beschikbaar is, wat de prijzen zijn, en wat automatisch kan verlopen, verloopt ook zo. Maar je kan ook zonder problemen persoonlijk contact opnemen. Of je nu mailt of belt, er wordt door bNamed steeds snel gereageerd. ‘Die snelle reacties laten het toe om kort te schakelen bij het registreren of blokkeren van domeinnamen.’

Meteen een expert aan de lijn

‘Bovendien besparen de snelle reacties van bNamed ook heel wat frustratie. Als je belt, krijg je onmiddellijk iemand aan de lijn die weet waarover het gaat, wat de dag van vandaag toch geen evidentie meer is. Probeer maar eens iemand aan de lijn te krijgen bij je bankkantoor. Zelfs als je al levenslang klant bent, kom je vaak in een callcenter terecht en is het lijkt het onbegonnen werk net die persoon te spreken die een antwoord kan geven op jouw vraag. Dat probleem stelt zich niet bij bNamed. We betalen graag een paar extra euro’s omdat we weten dat onze domeinnaam-portfolio in goede handen is en beheerd wordt door een team met kennis van zaken dat steeds bereikbaar is.’

Oplichting? bNamed to the rescue!

Maar het ging verder dan alleen gemak. Toen we te maken kregen met oplichtingspraktijken, stonden zij ons bij met raad en daad. 

Als beginnende start- up waren we niet thuis in de wereld van domeinnamen en merknamen. We kregen plots op vrijdagavond telefoon met de melding dat iemand domeinnamen onder onze merknaam wilde registreren. Hierdoor zou er schade berokkend worden aan onze merknaam. De persoon aan de andere kant van de lijn zei echter dat zij onze merknamen en domeinnamen konden beschermen als we met hen in zee gingen. Je kan je wel inbeelden dat wij op dat moment een beetje overdonderd waren. De urgentie die uitging van het telefoontje plus de timing maakten dat we telefonisch akkoord gingen. Toen we maandag terug contact opnamen met de partij in kwestie om van de overeenkomst af te zien werd er geschermd met dit mondeling akkoord. Dat gaat niet over grote bedragen maar het was voor ons echt een principekwestie. Je voelt je opgelicht en gebruikt.

We hebben toen contact opgenomen met bNamed en ze hebben ons toen met raad en daad bijgestaan. Ze vertelden ons waar we klacht konden indienen tegen dergelijke praktijken. Bovendien was het niet de eerste keer dat bNamed zo’n verhaal te horen kreeg. Ze hadden zich dan ook al wat verder verdiept in wie er achter deze malafide praktijken zou kunnen zitten. Hierbij waren ze op een naam gestoten en toen we die naam lieten vallen in een volgend telefoongesprek met deze partij was plots alles mogelijk. Onze domeinnamen werden vrijgegeven en we hoefden niets meer te betalen. Onze samenwerking met bNamed heeft toen dubbel en dik zijn meerwaarde bewezen!’

Altijd ruim op tijd een melding

‘Jammer genoeg ontvangen we nu nog vaak telefoon of mails van partijen die een soortgelijk verhaal ophangen. We weten nu echter wel beter! Onze domeinnamen zijn bij bNamed in veilige handen. bNamed anticipeert trouwens ook. Je krijgt op voorhand melding dat je domeinnamen verlengd moeten worden zodat je alles tijdig in orde kan brengen en problemen kan vermijden. Als HR-dienstengroep hebben we echt wel andere katten te geselen dan in de gaten te houden wanneer welke naam verlengd moet worden. Dan is het fijn dat je een partner hebt die jou hier op attendeert en bovendien de mogelijkheid biedt alles automatisch te verlengen. Een domeinnaam verlengen mag dan niet meer dan een transactie lijken, bNamed voegt er extra waarde aan toe door personal touch en kennis van zaken. Je weet dat je namen in goede handen zijn, je sites zullen niet offline gaan en je zal je mails blijven ontvangen. Die gemoedsrust en dat veilig gevoel zijn wat ons betreft onbetaalbaar. En blijkbaar zijn wij niet de enige die er zo over denken daar verschillende andere vennoten van ons ondertussen ook hun volledige domeinnaam-portefeuille bij bNamed hebben ondergebracht. ’

‘Het is eigenlijk heel eenvoudig,’ besluiten Karien en Bernard. ‘Websites die online zijn en e-mails die aankomen, worden als een vanzelfsprekend iets beschouwd. Het feit dat bij bNamed alles vlot verloopt, is het bewijs dat onze domeinnamen bij hen in professionele handen zijn.’

Wie is onze klant RetailAngels & DigitalDevils?
Kandidaten matchen met jouw vacature? Dat is een kolfje naar de hand van Karien Engelen en Bernard Hensmans. Zij helpen jou met je zoektocht naar de perfecte kandidaat om jouw professionele team te versterken.

Kortom, gelijk welk profiel je zoekt, bij de HR-dienstengroep van Karien en Bernard helpen ze bij jouw zoektocht. Ze luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en gaan vervolgens in hun uitgebreide databank op zoek naar het profiel dat aansluit bij jouw noden en verwachtingen. Een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer.

april 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930