Milieu, klimaat, recycleren, opwarming van de aarde, bio diversiteit, allemaal heikele thema’s maar daarom niet minder belangrijk. Logisch dus dat er ook een dag van de duurzaamheid in het leven werd geroepen. En ook een eigen .eco domein kon niet uitblijven.

Ligt het klimaat jou nauw aan het hart? Zet jij je in voor een beter milieu? Ben je als bedrijf bewust met duurzaamheid bezig? Dan is een .eco domeinnaam precies wat je zoekt. Bovendien is een naam onder de .eco-extensie ook een leuke manier om jouw initiatieven eens even extra in de verf te zetten.

Een .eco domeinnaam registreren kan snel en eenvoudig. Je dient wel even aan te tonen dat je daadwerkelijk actie onderneemt die goed is voor het milieu. Deze eenvoudige voorwaarde zorgt ervoor .eco domeinnamen een betrouwbaar symbool worden voor zij die werken aan een duurzame toekomst.

Auteur

Comments zijn gesloten