Een .com.tr domeinnaam registreren was tot voor kort niet voor iedereen weggelegd. De Turkse registry heeft echter alle voorwaarden geschrapt waardoor nu iedereen zonder problemen een naam onder het .com.tr domein kan registreren.

Als je voordien een naam onder de .com.tr extensie wilde registreren, diende je een vrij omslachtige procedure te doorlopen. Je .com.tr domeinnaam diende exact overeen te stemmen met je geregistreerde merk- of bedrijfsnaam. Je diende een economische band met Turkije aan te tonen en er moesten documenten doorgestuurd worden.

Dit alles behoort nu tot het verleden. Vanaf nu kan iedereen die dit wenst een .com.tr naam registreren zonder bijkomende voorwaarden. Een .com.tr registratie zal hierdoor ook beduidend sneller voltooid kunnen worden.

Auteur

Comments zijn gesloten