Met een website onder .sexy kan je heel wat kanten uit. Verkoop je sexy lingerie of kledij? Kunnen mensen bij jou terecht voor een burleske fotoshoot? Ben je actief in de adult industry? Dan is een .sexy domeinnaam de perfecte manier om jouw website net dat tikkeltje extra te geven en ervoor te zorgen dat iedereen je naam zonder problemen onthoudt.

De registry die de .sexy extensie beheert, heeft echter een enorme prijsstijging aangekondigd. Op 30 april 2022 zullen hun prijzen ongeveer 100 keer zo duur worden. Aan die prijsstijging is niets sexy aan dus wil je een .sexy domeinnaam registreren? Doe het dan voor 30 april 2022. Alle .sexy namen die voor die datum geregistreerd worden, kunnen nadien ook aan deze lagere prijs verlengd worden.

Vanaf 30 april 2022 zal je een pak meer moeten betalen voor je .sexy domeinnaam.

Auteur

Comments zijn gesloten