De grote dag voor .day is bijna aangebroken. De release voor deze extensie start op 14 december 2021.

Time flies dus als je even bewust wil bezig zijn met vandaag dan is een naam onder het .day domein perfect. Tel je als bedrijf af naar de lancering van een nieuw product? Heb je een knalpromo die slechts 1 dag loopt? Dan is een .day domeinnaam de perfecte teaser.

Ook nieuwsredacties, content feeds, nieuwsblogs kunnen een domeinnaam onder de .day extensie gebruiken om het meest actuele nieuws extra in de kijker te zetten.

Komt er een speciale dag aan? Je huwelijksverjaardag, de geboorte van je (klein)kind, je verjaardag, een familie-reünie, een weekendje weg met vrienden? Of gewoon just the perfect .day? Dan is een naam onder het .day domein perfect.

Een .day domeinnaam registreren kan snel en eenvoudig via bNamed.

De release van .day start met een sunrise, die loopt van 14/12/2021 tot en met 25/1/2022. Om je naam tijdens de sunrise onder .day te registreren, heb je een geregistreerde merknaam nodig die aangemeld werd bij het TradeMark ClearingHouse.

Kom je hiervoor niet in aanmerking? Dan kan je je .day domeinnaam pre-registreren en trachten wij deze voor je te registreren vanaf 1 februari 2022. Vanaf dan kan iedereen een naam onder het .day domein registreren via het first come, first served principe.

Auteur

Comments zijn gesloten