Tal van mensen hebben tegenwoordig een tattoo. Een eerbetoon aan een dierbaar iemand, de naam van je kinderen, een onvergetelijk moment of een datum? Meer en meer mensen laten dit vereeuwigen op hun eigen lichaam. Zet jij fantastische tattoos? Vertaal jij de wensen van je klanten perfect naar hun gedroomde tattoo? Dan is een .ink naam alvast een ludieke manier om dit aan iedereen duidelijk te maken.

Een .ink domeinnaam is echter niet alleen voor tattoo-artiesten bestemd. Lever jij feilloos drukwerk af? Maak je als kunstenaar prachtige schetsen in Chinese inkt? Of maak je vullingen voor printers, vulpennen of balpennen? Dat zijn allemaal perfecte redenen om een .ink naam te registreren.

Bovendien geniet je bij bNamed van een leuke promo als je een .ink-naam registreert. Laat een permanente indruk achter en registreer nu je .ink domeinnaam.

Auteur

Comments zijn gesloten