Jaarlijks hebben duizenden mensen het moeilijk om hun geaardheid in eerste instantie te aanvaarden, laat staan om deze kenbaar te maken aan de buitenwereld. Via de .gay-extensie krijg je alvast de kans om je coming-out op een originele manier te doen. Jouw beslissing zet anderen er misschien toe aan om ook de stap te zetten. Iedereen wil immers graag zijn wie hij/zij is. Zonder vooroordelen, zonder commentaar.

Een .gay domeinnaam maakt alvast een duidelijk statement wat dat betreft. Het toont de hele online community wie je bent en dat je daar terecht trots op bent. Ook voor de LBTBQ+ gemeenschap is de .gay extensie het domein bij uitstek om zich online te laten zien en uit te drukken.

Ook voor bedrijven is de .gay extensie interessant. Ten eerste maak je als bedrijf een sterk statement als je je .gay naam registreert. Je laat zien dat jouw bedrijf de LGBTQ+-gemeenschap steunt. Ten tweede steun je er ook nog eens goede doelen mee! 20% van de opbrengst van elke .gay-registratie wordt door de registry geschonken aan goede doelen die de LGBTQ+-gemeenschap ondersteunen. GLAAD en CenterLink komen op voor de LGBTQ+-gemeenschap en strijden voor meer rechten van deze gemeenschap.

Via bNamed.net registreer je snel en eenvoudig je .gay domeinnaam. Bovendien geniet je nu van een leuke promoprijs voor jouw .gay-naam.

Het moment bij uitstek dus om jouw .gay-naam te registreren, een duidelijk statement te maken en goede doelen te steunen.

 

Auteur

Comments zijn gesloten