De .ba-registry (Bosnië-Herzegovina) heeft de .ba-domeinnaam registraties en .ba-transfers drastisch vereenvoudigd. Voorheen diende je documenten in te vullen, af te stempelen en te ondertekenen vooraleer je een .ba domeinnaam kon registreren of transfereren. Als je de eigenaar van een .ba-naam wilde veranderen, moesten zowel de huidige als de nieuwe eigenaar documenten ondertekenen en afstempelen.

Het was dus een vrij ingewikkelde en tijdrovende procedure om een naam te registreren of transfereren. Dit behoort nu echter allemaal tot het verleden. Als je een .ba-domeinnaam wenst te registreren, kan dat nu met een paar klikken. Een transfer van een .ba domein, werkt nu met een zogenaamde autorisatiecode.

Verlies geen tijd en registreer nu je .ba-domeinnaam.

Auteur

Comments zijn gesloten