Online shoppen, wie doet het tegenwoordig niet? Je kan het zo gek niet bedenken of er is een webshop waar het online te koop is. Speelgoed, kledij, boeken, games, elektronica, films, schoenen, verzorgingsproducten,… de lijst is eindeloos. Wat uiteraard resulteert in een massa webshops die tal van producten aanbieden.

Het komt er dus nu meer dan ooit op aan ervoor te zorgen dat jouw webshop online gevonden wordt. En daar kan een .shop domein jou alvast op de goede weg zetten.

Kort, duidelijk, makkelijk te onthouden en toch net iets anders, het .shop domein biedt het allemaal. Bovendien registreer je via bNamed snel en eenvoudig je .shop domein. En daarbij geniet je nu ook nog van een leuke promoprijs voor jouw .shop-domeinnaam.

Een ideaal moment dus om jouw .shop-naam te registreren en ervoor te zorgen dat jouw webshop online gevonden wordt.

Auteur

Comments zijn gesloten