Als je vandaag snel iets wil weten, dan begin je online te zoeken. Je vindt er gegarandeerd massa’s informatie terug over elk mogelijk onderwerp. Leuk maar niet persé handig want alles staat her en der verspreidt.

Wil je alle info over een bepaald onderwerp verzamelen op één centrale plaats? Dan is een .wiki domein alvast de eerste stap in de goede richting. Origineel en gemakkelijk te onthouden. En de kans bij uitstek om jouw interesse te delen met lotgenoten en hen de kans te geven jouw kennis te verrijken.

Ook voor bedrijven is een .wiki domein zeer interessant om alle interne kennis op te bundelen. Iedereen weet meteen dat de domeinnaam met .wiki het domein is waar alle kennis op staat.

Via bNamed.net registreer je snel en eenvoudig je .wiki domeinnaam. Bovendien geniet je nu van een leuke promoprijs voor jouw .wiki-naam.

Het moment bij uitstek dus om jouw .wiki-naam te registreren en van start te gaan met kennis delen via je eigen online encyclopedie.

Auteur

Comments zijn gesloten