Bloggen is de dag van vandaag ontzettend populair. En dé manier bij uitstek om je passie over een bepaald onderwerp met iedereen online te delen. Of je nu muziek-, film- of autoliefhebber bent, alles weet over koken, breien, computerspelletjes of Harry Potter. Bij elk onderwerp kan je je passie makkelijk delen met anderen via een blog.

Of wil je gewoon met soortgelijke zielen je verhaal delen over de kinderen, je schoonmoeder of je werk? Ook dan kan een blog je hierbij makkelijk op weg helpen.
Met die talrijke blogs online dien je natuurlijk wel een beetje op te vallen. Dat kan door je vlotte pen, je ludieke schrijfstijl of je creatieve metaforen maar ook een .blog-domein kan je hierbij zeker op het juiste pad zetten.

Hoe kan een .blog domein je op het juiste pad zetten?
Een .blog domeinnaam geeft direct aan waar het domein over gaat én is origineler dan de standaard .com of .be met als gevolg dat je domeinnaam dan ook beter te onthouden is. Als mensen je domeinnaam beter onthouden is de kans dat ze terugkomen meteen een stuk groter.Als klap op de vuurpijl kan je nu bij bNamed ook nog eens genieten van een geweldige promoprijs voor je .blog naam. Een win-win situatie dus.
Zin om in je pen te kruipen en je passie met iedereen te delen via jouw eigen, unieke, persoonlijke blog? Registreer dan je .blog domein bij bNamed.net en ga aan de slag.

Auteur

Comments zijn gesloten