Vandaag de dag is zo goed als iedereen altijd en overal bereikbaar en vaak ook nog op tig verschillende manieren. Kunnen klanten je volgen via verschillende social media? Bereikbaar via telefoon, e-mail, postduif,…? Heb je verschillende kantoren met uiteraard ook elk hun eigen contactgegevens? Zorg dat je klanten snel en eenvoudig wijs geraken uit dit kluwen! En dit kan op een overzichtelijke manier via .contact!

De release van het .contact-domein bevindt zich momenteel in de sunrise-fase. Deze eindigt op 26 november 2020. Tijdens deze sunrise kunnen houders van een merknaam deze naam registreren onder .contact. De naam in kwestie dient ook wel aangemeld te zijn bij het TradeMark ClearingHouse (TMCH).

De sunrise zal gevolgd worden door een Early Access Phase (EAP). Tijdens deze EAP kan iedereen die dit wenst een naam registreren onder .contact. De prijs voor .contact namen die geregistreerd worden tijdens de EAP zal hoger liggen maar wel gradueel afnemen elke dag.

De EAP zal gevolgd worden door de General Availabilty (GA). Deze gaat op 9 december 2020 van start. Vanaf dan kan iedereen, op first come first served basis, een naam onder .contact registreren voor een jaarlijkse vaste prijs.

Je kan nu ook alvast een .contact-naam pre-registreren indien je je naam niet tijdens de sunrise wenst aan te vragen.

Auteur

Comments zijn gesloten