Sinds enkele dagen kan iedereen die dit wenst een naam registreren onder de .new extensie. De general availability voor dit domein is begonnen. U moet echter nog aan bepaalde voorwaarden voldoen als u een naam onder .new wilt registreren.

Domeinnamen onder .new moeten verwijzen naar een webpagina waar de bezoeker van uw website direct iets nieuws kan creëren (een blog, een document, een bankoverschrijving, …). Een uitzondering wordt gemaakt voor diensten waarvoor een gebruikerslogin nodig is: de login-pagina mag getoond worden, maar de gebruiker moet onmiddellijk naar de contentcreatiepagina doorgestuurd worden na login.

Na de sunrise en de landrush van .new, waarbij enkele 100 domeinnamen werden aangevraagd, is de .new extensie nu open voor het grote publiek. Dus als u uw klanten de mogelijkheid wilt bieden om iets nieuws te creëren, is een .new domeinnaam de perfecte manier om te beginnen.

Auteur

Comments zijn gesloten