Op het eerste gezicht is webforwarding maar een klein radartje in de grote machine die je website online houdt. Het lijkt onbeduidend, maar voor veel gebruikers is het een zeer cruciaal onderdeel om ervoor te zorgen dat de website bereikbaar is.

We hebben het belang van webforwarding nooit onderschat en verbeteren voortdurend onze forward-service. Als één van de eerste (en nog steeds zeer weinigen) boden we de mogelijkheid om https te activeren op uw webforwarding (en dit zonder bijkomende kosten). We verplaatsen nu onze webforwarding-service naar een anycast-systeem.

De anycast-opstelling zorgt ervoor dat bezoekers van over de hele wereld een antwoord krijgen van de forward-server die het dichtst bij hen in de buurt is. Dat betekent een snellere forwarding, zeker voor bezoekers van buiten Europa. En stel dat één van forward-servers toch offline zou gaan, dan wordt al het verkeer automatisch doorgestuurd naar een van de andere servers. Zo blijft alles alsnog zonder problemen draaien.

Auteur

Comments zijn gesloten