Er zijn tal van leuke extensies waarmee je aan de slag kan gaan om ervoor te zorgen dat je domeinnaam blijft hangen bij het grote publiek. Al eens aan .link en .click gedacht? Ontdek nu of deze extensies iets voor jou zijn en registreer ze extra voordelig.

Heb je een leuke marketingactie op poten gezet voor je klanten? Heb je een handig overzicht van al je diensten op 1 pagina? En wil je via je social media, nieuwsbrieven, communicatie graag op een vlotte en eenvoudige manier hiernaar verwijzen?

Dan kan je overwegen een .link of .click naam te gebruiken. Deze extensies zijn ideaal als URL-shortener. Concreet betekent dit dat je een korte en krachtige naam kan registreren onder .link of .click en deze gebruiken om te verwijzen naar langere en complexere URL’s.

Korte namen zijn nu eenmaal makkelijker te onthouden. En je onderscheidt je op een ludieke manier. Registreer bijvoorbeeld je bedrijfsnaam onder .link of .click en verwijs hiermee naar je promo’s.

Auteur

Comments zijn gesloten