Op 14 mei 2020 gaat de sunrise voor de .cyou-extensie van start. Wil je jezelf positioneren als innovatief merk of creatieve denker? Wil je op een originele manier jongere doelgroepen bereiken? Dan is een domeinnaam-registratie onder .cyou alvast een stap in de goede richting.Tijdens de sunrise, die loopt tot en met 15 juni 2020, krijgen de houders van een geregistreerde merknaam de mogelijkheid hun naam als eerste onder .cyou te registreren.

.cyou, een afkorting van ‘See you’ is perfect om media-influencers en technisch onderlegde jongeren te bereiken. Het is kort, krachtig en gemakkelijk te onthouden. De extensie richt zich specifiek op een jonger publiek, dus als jongeren je belangrijkste doelgroep zijn, is een .cyou domeinnaam een uitgelezen kans om deze zogenaamde “generatie Z” te bereiken.

Als je je naam onder .cyou registreert tijdens de sunrise, kan je er ook direct mee aan de slag. Je naam wordt onmiddellijk actief en kan dus dadelijk aan je website gelinkt worden. Bovendien voorkom je dat iemand anders met jouw gegeerde naam aan de haal gaat. Daarbij komt ook dat de registry geen bijkomende voorwaarden stelt om je naam onder .cyou te registreren.

Op 16 juni 2020 start de general availability (GA) voor deze extensie, waarbij iedereen die dit wenst een naam kan registreren onder het .cyou-domein. Deze GA gaat van start met een Early Access Period (EAP) van 7 dagen. Gedurende deze EAP kan iedereen die dit wenst een naam registreren weliswaar voor een hogere prijs. Elke dag zal de prijs iets dalen.
.cyou is een gloednieuwe extensie is waardoor er nog veel leuke namen beschikbaar zijn onder dit domein.

Bij bNamed kan je zonder problemen je .cyou naam registreren tijdens de sunrise of reeds je naam pre-registreren voor de GA.

Auteur

Comments zijn gesloten