Het heeft even geduurd maar de release van .gay gaat deze namiddag officieel van start. De .gay-extensie heeft alvast alles in huis om het te maken: kort, krachtig, duidelijk en als je een .gay-naam registreert, doe je tegelijk ook nog aan liefdadigheid. Zoals eerder vermeld zal de release van .gay verlopen in 4 fasen. De eerste fase, de zogenaamde eerste sunrise, gaat deze middag van start. Deze loopt tot en met 31 maart 2020. Tijdens deze fase kunnen enkel bedrijven hun domeinnaam registreren, indien hun merknaam ook geregistreerd werd in het TradeMark ClearingHouse.

Met de registratie van een .gay-domein maak je als bedrijf alvast een krachtig statement. Je laat zien dat jouw bedrijf de LGBTQ-gemeenschap steunt en je steunt er goede doelen mee. Een win-win-situatie dus.

Auteur

Comments zijn gesloten