istock_000013706710xsmall1De registry van Panama (.pa) houdt momenteel een onaangekondigde sunrise voor registraties direct onder .pa. Tot nu toe waren enkel registraties onder subdomeinen zoals .com.pa of .org.pa mogelijk. De sunrise is zelfs nog niet officieel aangekondigd op de website van de registry, maar is wel officieel aan ons bevestigd geweest. De regels tijdens de sunrise zijn eenvoudig: elke houder van een .com.pa-naam die reeds geregistreerd was voor januari 2012, kan diezelfde naam registreren rechstreeks onder .pa. Aanvragen voor de sunrise van zo’n Panamase onder .pa kunnen via deze link opgestart worden.

Er is momenteel nog geen exacte dead-line gekend voor het einde van de sunrise, maar de registry verwacht halverwege 2012 .pa open te stellen voor aanvragen van eenieder.

Auteur

Comments zijn gesloten