Sedert 24 september 2010 beheert bNamed.net de domeinnamen van AllDomainRegistrar.com. Zij besloten hun domeinnaam-activiteiten af te bouwen en waren op zoek naar een betrouwbare partner om hun portefeuille over te nemen. Mede dankzij een jarenlange vruchtbare samenwerking heeft AllDomainRegistrar ervoor gekozen al zijn domeinnamen over te dragen naar bNamed.net.

‘We hebben voor bNamed.net gekozen omdat ze reeds jaren een gewaardeerde partner van ons zijn met wie we steeds op een bijzonder vlotte manier hebben samengewerkt,’ aldus AllDomainRegistrar. ‘Voor al onze registraties die via hen liepen, hebben we nooit problemen ondervonden en al onze vragen werden steeds accuraat en professioneel beantwoord. Daarom vertrouwen we onze portefeuille met een gerust hart aan bNamed.net toe,’ voegt AllDomainRegistrar er nog aan toe.

bNamed.net heet de bestaande klanten van AllDomainRegistrar dan ook van harte welkom en kijkt uit naar een verdere aangename en professionele samenwerking.

Auteur

Comments zijn gesloten