In elke professionele of persoonlijke relatie die je aangaat, is er vertrouwen nodig. Of het nu gaat over een bank, een politieke partij, een kinderdagverblijf, een kledingmerk, een internetprovider, zonder vertrouwen geen samenwerking. Inzetten op vertrouwen kan dus zeker geen kwaad. En dan is een .trust domeinnaam het ideale hulpmiddel. Toon aan dat en vooral waarom jouw bedrijf te vertrouwen is. Welke extra’s bied jij? In een snel veranderende economie zijn je klanten van levensbelang.

Heb je een geregistreerde merknaam, dan kom je mogelijk nu al in aanmerking om je .trust naam te registreren. Heb je die niet, dan geeft bNamed je nu al de mogelijkheid je .trust naam te pre-registreren. Vanaf 28 april 2021 proberen wij dan je .trust naam te registreren.

Door voor .trust te kiezen, geef jij aan dat jij te vertrouwen bent. Win het vertrouwen van je klanten en registreer jouw .trust naam!

Auteur

Comments zijn gesloten